Powered by Venéco

venéco

MyEasyOffice is de no nonsens cloudoplossing van Venéco. Dit Westlandse bedrijf met bijna twintig jaar ervaring en 45 medewerkers is toonaangevend sterk in automatisering, telecom en beveiliging.

Venéco levert deel- en totaaloplossingen voor intelligente netwerken, toegangsmanagement, telecom en ERP-automatisering. Van advies tot implementatie, met dagelijkse ondersteuning en preventief beheer.

Wij zijn toonaangevend, omdat wij continu investeren in kennis, kwaliteit en innovatie, en uitsluitend werken met hoogwaardige hardware en excellente partners.

En sterk, omdat we doen waar we goed in zijn (ICT) en slim zoeken naar geïntegreerde, effectieve oplossingen.

Met úw bedrijfsperspectief en bedrijfsscontinuïteit als uitgangspunt biedt Venéco kwaliteit, expertise, innovatie, maatwerk, direct resultaat en een ontzorgende service-met-een-stralende-lach.

Uiteraard kunt u ervan verzekerd zijn dat álles wat met uw data te maken heeft tot het uiterste beveiligd is. Venéco – en daarmee ook MyEasyOffice – is gecertificeerd voor ISO 27001 (informatiebeveiliging) en NEN 7510 (informatiebeveiliging in de gezondheidszorg). Dit zijn internationaal de hoogst haalbare kwaliteitsstandaarden voor volstrekt veilig en betrouwbaar omgaan met IT en data.

Lees meer